Hőkamera tartozékok 

7 termék található.

Ha valaki tud valamit az optikák professzionális és biztonságos tisztításáról, az a Swarovski Optik. A Swarovski Optik CS Cleaning Set tökéletes választás a jó minőségű optikák megbízható tisztításához.

47 €

Kifutott termék! Helyette: EPS3i Újratölthető LiPo akku-pack Pulsar hőkamerákhoz, éjjellátókhoz 2400 mAh Éjjellátóval vagy hőkamerával együtt rendelve díjmentes házhozszállítás, egyébként + postaköltség!

23 000 Ft

Új! Li-Ion akkupack Újratölthető LiPo akku-pack Pulsar hőkamerákhoz, éjjellátókhoz 2400 mAh Éjjellátóval vagy hőkamerával együtt rendelve díjmentes házhozszállítás, egyébként + postaköltség!

26 900 Ft

Újratölthető LiPo akku-pack Pulsar hőkamerákhoz, éjjellátókhoz 5000 mAh Éjjellátóval vagy hőkamerával együtt rendelve díjmentes házhozszállítás, egyébként + postaköltség!

28 000 Ft

ATN Power Weapon Kit. Külső akkumulátor ATN X-Sight II és ATNI MARS-HD céltávcsövekhez, tartozék tustáskában, külső és belső lőszertartóval. 16,000 mAh kapacitás 3,75V Vízálló Akár 22 óra üzemidő Mobil eszközök töltésére is alkalmas.

36 900 Ft

A Yukon MPR egy kompakt méretű, videó és állókép rögzítésére alkalmas eszköz nagyméretű kijelzővel és beépített hangszóróval. Kis méretének köszönhetően könnyen zsebre rakható. A csíptetővel ellátott hátlap segítségével pedig övre, vagy zsebre csíptethető.

61 490 Ft

A 35mm-es kiegészítő lencse többfunkcióssá teszi a készüléket. Pillanatok alatt felhelyezhető az Iray hőkamerára. Az átalakító lencsével az obijektív fókusztávolsága 19-ről 35mm-esre nő. Ennek köszönhetően nő az észlelési távolság és a nagyítás. Az előtét lencsével az Iray hőkamera kiválóan használható nagyobb távolságokra is.

188 000 Ft
Showing 1 - 7 of 7 items

Fel