SPEKTÍV 

71 termék található.

Alkategóriák

Egyenes

Egyenes betekintésű spektívek

45°-os

45°-os tekintésű spektívek

Állítható szögű

Állítható betekintési szögű spektívek.

Fluorit kristály

High-end, bármely optikai üvegét meghaladó, extrém felbontásra képes, Fluorit lencsés spektívek a legigényesebb vadászoknak, precíziós lövőknek vagy csupán a legnagyobb, elérhető teljesítmény szerelmeseinek.

Éjjellátó spektív

Éjjellátó spektív. Az éjjellátó spektív egy új segédeszköz az éjszakai vadászatban, megfigyelésben, állománybecslésben, trófeás vadállomány felmérésében vagy az orvvadászok elleni küzdelemben. Magánnyomozó cégek is hatékonyan használhatják. Vezető márka: ATN

Stabilizátoros

Stabilizált spektív, képstabilizátoros spektív.

Egyéb spektív
Máshová be nem sorolt spektívek.
Tartozékok, kiegészítők

Tartozékok, kiegészítők spektívekhez.

Okulárok

Okulárok spektívekhez.

ED (APO, FL, XD)

ED (extra low dispersion) üvegből készült távcsövek. Olyan lencserendszer, mely mentes a színi hibától (nincs kromatikus aberráció). Képalkotást tekintve szinte a tökéletes távcsövek. A színek élénkek, a kontrasztok határozottak. Szürkületben a jóval nagyobb átmérőjű távcsövekkel is felveszik a versenyt!

ATN spektív

ATN spektív. Az ATN spektív spektív egy új segédeszköz az akár éjszakai vadászatban, megfigyelésben, állománybecslésben, trófeás vadállomány felmérésében vagy az orvvadászok elleni küzdelemben. Magánnyomozó cégek is hatékonyan használhatják.

ACUTER spektív

Jó ár/érték arányú spektívek hobbira, munkára, akár mindennapi használatra.

DELTA spektív

Delta Titanium spektív. A Delta Titanium spektív a természetfigyelés, a vadászat, konkrétan a trófea bírálat vagy akár egyes lőtéri tevékenységek hasznos eszköze.

Delta Titanium spektív típusok:

KOWA spektív

A Kowa spektívek a kifogástalan minőséget testesítik meg minden téren. Gyakorlatilag a világ legjobb spektívjeit készítik!

Az 1894-ben alapított, japán gyártó a mai napig családi tulajdonban van. Mára Japán vezető vállalatai között tartják számon, számos területen kiemelkedőek.

LEUPOLD spektív

Leupold spektív. A Leupold spektív a természetfigyelés, a vadászat, konkrétan a trófea bírálat vagy akár egyes lőtéri tevékenységek hasznos eszköze.

Leupold GR spektívek:
Leupold GR 10-20x40mm Compact spektív
Leupold GR 12-40x60mm spektív
Leupold GR 12-40x60mm HD spektív
Leupold GR 12-40x60mm HD Kit spektív
Leupold GR 15-30x50mm Compact spektív
Leupold GR 15-30x50mm Compact Kit spektív
Leupold GR 20-60x80mm spektív
Leupold GR 20-60x80mm Kit spektív

Leupold SX-1 Ventana spektívek:
Leupold SX-1 Ventana 15-45x60mm spektív
Leupold SX-1 Ventana 2 15-45x60mm spektív
Leupold SX-1 Ventana 20-60x80mm spektív
Leupold SX-1 Ventana 2 20-60x80mm spektív

LEICA spektív

A Leica Camera AG spektívjei a világ legjobbjait alkotó hármas csapat állandó tagja. Elképesztő minőségű optikák, hihetetlen harmonikus optikai hangolás jellemzi, a magától értetődő lenyűgöző képminőség mellett a Leica spetíveket.

REDFIELD spektív

REDFIELD spektív. A REDFIELD spektív a természetfigyelés, a vadászat, konkrétan a trófea bírálat vagy akár egyes lőtéri tevékenységek hasznos eszköze.

REDFIELD Rampage 20-60x60mm

MINOX spektív

Nagy hírű, német optikai gyártó, a Blaser házi márkája. A Minox Germany kiváló optikai minőségű, strapabíró spektíveket kínál, kedvező áron.

SIG SAUER spektív

Sig Sauer spektívek. Robosztus, kemény terepi használatra tervezett eszközök.

SWAROVSKI spektív

A Swarovski Optik spektívjei stabilan tartják a helyüket a világranglista dobogós helyén. A TOP 3 állandó tagja. A Swarovski CTC / CTS kihúzható spektívjei legendásak a mai napig!

YUKON spektív

Egyszerű, olcsó spektívek, elsősorban hobbi célra. Professzionális használatra nem alkalmas.

oldalanként

Ha valaki tud valamit az optikák professzionális és biztonságos tisztításáról, az a Swarovski Optik. A Swarovski Optik CS Cleaning Set tökéletes választás a jó minőségű optikák megbízható tisztításához.

47 €

Berlebach® - Made in Germany. Alapítva: 1898. A cég a különleges minőségű kőrisfa állványairól híres. Vadászoknak, terepjáróba vagy lesre szánt spektív talpa nem csak szép, de nagy biztonsággal is használható, ugyanakkor természetes anyaghasználatával vadászias, a természetbe illő is egyben. Stabil Diszkrét Nyugodt kép

16 490 Ft

Kedvező árú, kényelmesen használható, kihúzható, IPX3 vízálló spektív. Az optikai elemeket tükröződést gátló bevonattal látták el, aminek köszönhetően kategóriájához és árához képest meglepően jó képet ad. 30x fix nagyítás Nagy látószög Kompakt méret Rendkívül alacsony ár Vadászati célokra nem, egyes esetekben is csak korlátozottan alkalmas!

17 490 Ft

Kedvező árú, kényelmesen használható, IPX3 vízálló spektív. Az optikai elemeket tükröződést gátló bevonattal látták el, aminek köszönhetően kategóriájához és árához képest meglepően jó képet ad. 20-50x között állítható nagyítás Kereső távcső méretű spektív Rendkívül kedvező ár

26 900 Ft

A Minox MD 62 spektív családhoz használható, 22x nagyításra képes nagylátószögű okulár. Nagy kilépő pupilla (3 mm).

29 900 Ft

Fotózás távcsővel, éjjellátóval, hőkamerával? Carson HookUpz 2.0 telefon és tablet adapter. Csatlakoztatható szinte bármilyen optikai eszközhöz. Gyorsan, egyszerűen, bárhol, bármikor.

29 990 Ft

70/500 (HORIZONT-70) SkyWatcher Refraktor stabil AZ3 mechanikán, Starpointerrel, 25mm (20x) és 10mm (50x) okulárokkal, Amici prizmával. DÍJMENTES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS! 5 ÉV GARANCIA!

48 500 Ft

A Minox MD 62 spektív családhoz használható, 20-45x nagyításra képes zoom okulár.

53 910 Ft 59 900 Ft -10%

Kompakt méretű távcső, mely nappali megfigyelésre optimalizált, de emellett csillagászati megfigyelésekre is használható. 5 ÉV GARANICA! DÍJMENTES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!

56 000 Ft

Bátran állíthatjuk, hogy a Synta Acuter spektív-sorozata az elmúlt években "régiós etalon"-ná nőtte ki magát. Szerte az országban használják madarász és természetvédő egyesületek, de egyre több lövész és íjász is. SCHOTT üveg 65mm-es objektív 16-48x nagyítás Egyenes betekintés vízálló

58 900 Ft

Bátran állíthatjuk, hogy a Synta Acuter spektív-sorozata az elmúlt években "régiós etalon"-ná nőtte ki magát. Szerte az országban használják madarász és természetvédő egyesületek, de egyre több lövész és íjász is. SCHOTT üveg 65mm-es objektív 16-48x nagyítás 45°-os betekintés vízálló

59 900 Ft

Természetmegfigyelésre, panorámatávcsőnek ajánljuk azoknak, akik a nagy nagyítások szerelmesei, és a csillagászati megfigyelésekről sem szeretnének lemondani. DÍJMENTES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS! 5 ÉV GARANCIA!

62 900 Ft
Showing 1 - 12 of 71 items

Fel