TÁVMÉRŐ 

22 termék található.

Alkategóriák

Általános

Általános vadász távolságmérő, golf távmérő. Kevés vadász tud akár hozzávetőlegesen is távolságot becsülni, pontosan pedig senki. Egy jó vadász távolságmérő akár zsebben is elfér és nagyon nagy segítség tud lenni a vadász számára, amikor pontosan kell távolságot mérni, például egy távoli lövésnél.

Prémium

Prémium minőségű vadász távolságmérő, golf távmérő. Kevés vadász tud akár hozzávetőlegesen is távolságot becsülni, pontosan pedig senki. Egy jó vadász távolságmérő akár zsebben is elfér és nagyon nagy segítség tud lenni a vadász számára, amikor pontosan kell távolságot mérni, például egy távoli lövésnél.

Vadászíjászat

Távmérők vadászíjászok részére. Sokan vadásznak íjjal, mégis kevés vadászíjász tud pontosan távolságot becsülni. Egy jó vadászíjász távolságmérő az íjra felszerelve nagy segítség tud lenni a vadászíjász számára a pontos találathoz.

Golf

Golf távmérők. Golfozás közben a távolságmérés egy könnyű, profi, mégis kompakt eszközzel nagyban elősegíti az eredményes játékot, a játék örömét. A lézeres golf távmérő a golf játék fontos eszköze, minden golfozó kelléktárában ott a helye.

Ballisztikával

Távmérők fejlett ballisztikai funciókkal. A ballisztikai szolgáltatásokat nyújtó vadász távolságmérő fontos eszköz a nagy távolságú lövéseknél, hegyi vadászatnál, őzbak vadászatnál vagy a tarvad állomány téli, válogató vadászatában. Kevés vadász tud akár csak hozzávetőlegesen is nagy távolságra becsülni, pontosan pedig senki. Egy jó vadász távolságmérő akár zsebben is elfér és nagyon nagy segítség a vadász számára, amikor pontosan kell távolságot mérni egy távoli lövésnél.

ATN

ATN Laserballistics lézer távmérők.

Az ATN lézer távmérői sok szempontból a legmodernebbek és legnagyobb tudásuak közé tartoznak.

Típusai:

  • ATN Laserballistics 1000
  • ATN Laserballistics 1500

Tulajdonságaik:

  • Bluetooth kapcsolat mobil eszközökkel és céltávcsővel
  • Mobiltelefonos applikációk
  • Távmérés
  • Köd mód
  • Sebesség mérés
LEICA (Ajánlott!)

Leica távolságmérők. A világ egyik vezető gyártója geodéziai mérőműszerekben, nem véletlen tehát, hogy a vadászatban az első számú távmérő!

LEUPOLD

A Leupold & Stevens a világ egyik vezető katonai és vadászoptikai márkája. Vadászoknak és vadászíjászoknak egyaránt kínál távmérő eszközöket.

REDFIELD

Az 1909-ben alapított Redfield Gun Sight Company márkája 2008-óta a Leupold & Stevens család tagja. Gyakorlati szempontokat figyelembe véve tervezett, kiváló ár/érték arányú, nagyon megbízható eszközök.

SIG SAUER

A SIG Sauer optikai palettájának távmérő családja a KILO. Ahogy a SIG Sauer a világ legjobb kézifegyvereit gyártja, az optikai termékek terén sincs szégyenkezni valója, sőt!

YUKON

A Yukon Advanced Optics a jó minőségű és nagyon kedvező árú optikai termékeiről ismert. Megbízható távmérője igen közkedvelt.

ZEISS

ZEISS távmérő

oldalanként

Ha valaki tud valamit az optikák professzionális és biztonságos tisztításáról, az a Swarovski Optik. A Swarovski Optik CS Cleaning Set tökéletes választás a jó minőségű optikák megbízható tisztításához.

47 €

4m-600m méréstartomány 6X-os nagyítás gumírozott váz LCD kijelző álló tárgy távolságának mérése szken üzemmód sebességmérés köd és zászlórúd funkció

37 980 Ft

5m-1000m méréstartomány 6X-os nagyítás gumírozott váz LCD kijelző álló tárgy távolságának mérése szken üzemmód sebességmérés köd és zászlórúd funkció

47 900 Ft

Amikor egy nagy bak kószál a tisztáson, amit már hónapok óta figyel, ne támaszkodjon becslésekre. Lőjön biztosan! A Raider 650 távmérő pontos távolságot ad a pontos lövéshez. Kis tömegű, kompakt távolságmérő, precíziós lézer mérőegységgel.

74 900 Ft

Egyszerű, megbízható, jó minőségű távmérő, alapfunkciókkal. 6x nagyítás 500-600m mérési távolság Fully Multicoated lencsék Gyors fókusz

6x-os nagyítás rendkívül pontos távmérés strapabíró, gumírozott, vízálló ház sebesség mérési funkció a látómező szimbólumai diszkrétek, mégis jól láthatók

88 900 Ft

A LEUPOLD RX-850iTBR  egy kompakt lézeres távolságmérő, beépített ballisztikai kalkulátorral. Kategóriájában az egyik legkompaktabb eszköz, mivel a hossza kisebb mint 10 cm, ezért agy átlagos ingzsebben is elfér.

94 900 Ft

ATN Laserballistics lézer távmérő. Az ATN lézer távmérői sok szempontból a legmodernebbek és legnagyobb tudásuak közé tartoznak. Az ATN Laserballistics 1000 a család legkisebb tagja. 914 méréstávolság Bluetooth kapcsolat mobil eszközökkel és céltávcsővel Mobiltelefonos applikációk Távmérés Köd mód Sebesség mérés

114 900 Ft

ATN Laserballistics lézer távmérő. Az ATN lézer távmérői sok szempontból a legmodernebbek és legnagyobb tudásuak közé tartoznak. Az ATN Laserballistics 1500 a család legkisebb tagja. 1370m méréstávolság Bluetooth kapcsolat mobil eszközökkel és céltávcsővel Mobiltelefonos applikációk Távmérés Köd mód Sebesség mérés

129 900 Ft

A LEUPOLD RX-1200i  egy kompakt lézeres távolságmérő, beépített ballisztikai kalkulátorral.Kategóriájában az egyik legkompaktabb eszköz, mivel a hossza kisebb mint 10 cm, ezért agy átlagos ingzsebben is elfér.

131 900 Ft

A kedvező árú, kellemes tudású Tristar 1500M 8x42 távolságmérős keresőtávcső jó megoldás azoknak, akik keresőtávcsövet keresnek beépített távolságmérővel. 5m-től 1500 méteres távolságig használható a távmérő. A mért távot a látómező alján LCD kijelzőn jeleníti meg yardban vagy méterben.

153 300 Ft

7x-es nagyítás távolságmérés 10m-750m-ig minden fényviszony mellett jól olvasható DÍJMENTES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

155 000 Ft
Showing 1 - 12 of 22 items

Fel