Fegyver és sport kamera 

4 termék található.

IDEÁLIS SZEMÉLYAUTÓBA, TEREPJÁRÓBA, POLGÁRŐR AUTÓKBA! A PRAKTICA 10GW autós kamera a nap 24 órájában rendelkezésre áll. A Full HD, nagylátószögű videófelvételekről nem marad le semmi, ami az úton történik!

42 500 Ft

Puska, karabély, íjász és pisztoly kamera Az ATN Shot Trak HD fegyverkamerával megörökíthetőek a sikeres találatok. Felszerelhető Weaver, vagy Picatinny sínnel rendelkező maroklőfegyverekre, puskára és íjra. Fegyver csőre való rögzítéshez opcionális rögzítőbilincs kapható. A sínrögzítő igény szerint elhelyezhető a kamera oldalain, vagy az alján.

57 900 Ft

Vízálló, extrém sportokhoz vagy akár könnyeb búvárkodásra is alkalmas kamera, mobil vezérléssel, csukóra pántolható távirányítóval. 150 °-os látószög 12MP fotó 3K felbontású videó Beépített képstabilizátor Távirányító csuklópánttal Wi-Fi-n keresztül, mobil eszközről is vezérelhető 30 méterig vízálló tok

59 900 Ft 64 900 Ft

A Yukon MPR egy kompakt méretű, videó és állókép rögzítésére alkalmas eszköz nagyméretű kijelzővel és beépített hangszóróval. Kis méretének köszönhetően könnyen zsebre rakható. A csíptetővel ellátott hátlap segítségével pedig övre, vagy zsebre csíptethető.

61 490 Ft
Showing 1 - 4 of 4 items

Fel