YUKON éjjellátó 

3 termék található.

Alkategóriák

PHOTON RT (Új!)

Yukon Photon RT digitális éjjellátó céltávcső család.

A Yukon éjjellátó céltávcső jól bevált, megbízható eszköz az éjszakai vadászatban. A Yukon Photon RT digitális éjjellátó céltávcső család tagjai a következő típusok:

    Yukon Photon RT 4.6x42S digitális éjjellátó céltávcső
    Yukon Photon RT 4.6x42L digitális éjjellátó céltávcső
    Yukon Photon RT 6.5x50S digitális éjjellátó céltávcső
    Yukon Photon RT 6.5x50L digitális éjjellátó céltávcső

Egyszemes éjjellátó

Egy szemes Yukon éjjellátók. A Yukon éjjellátó az éjjellátó közép kategória egyik erős szereplője. Sajátos, ragasztott műanyag, "erős, de könnyű" technológiájuk különbözteti meg őket a többi, középkategóriás gyártótól. Az éjjellátó piac stabil szereplője.

Digitális éjjellátó

Digitális Yukon éjjellátók. A Yukon éjjellátó az éjjellátó közép kategória egyik erős szereplője. Sajátos, ragasztott műanyag, "erős, de könnyű" technológiájuk különbözteti meg őket a többi, középkategóriás gyártótól. Az éjjellátó piac stabil szereplője.

PHOTON XT

Yukon Photon XT digitális éjjellátó céltávcső család.

A Yukon éjjellátó céltávcső jól bevált, megbízható eszköz az éjszakai vadászatban. A Yukon Photon XT digitális éjjellátó céltávcső család tagjai a következő típusok:

  • Yukon Photon XT 4.6x42S digitális éjjellátó céltávcső
  • Yukon Photon XT 4.6x42L digitális éjjellátó céltávcső
  • Yukon Photon XT 6.5x50S digitális éjjellátó céltávcső
  • Yukon Photon XT 6.5x50L digitális éjjellátó céltávcső
SIGHTLINE

Yukon SIGHTLINE digitális éjjellátó céltávcső család. A Yukon éjjellátó céltávcső jól bevált, megbízható eszköz az éjszakai vadászatban.

  • Yukon SIGHTLINE N220 RT digitális éjjellátó céltávcső
  • Yukon SIGHTLINE N240 RT digitális éjjellátó céltávcső
  • Yukon SIGHTLINE N320 RT digitális éjjellátó céltávcső
  • Yukon SIGHTLINE N340 RT digitális éjjellátó céltávcső

A Yukon éjjellátó az éjjellátó közép kategória egyik erős szereplője. Sajátos, ragasztott műanyag, "erős, de könnyű" technológiájuk különbözteti meg őket a többi, középkategóriás gyártótól. Az éjjellátó piac stabil szereplője.


Jól használható, alap kivitelű éjjellátó, de a kategóriában nagynak számító, jó fénygyűjtő képességű objektívvel. Szóróra megfelel, vadkárra szüksége lesz kiegészítő infravetőre. maximális nagyítás, extra méretű frontlencse nagy fénygyűjtő képesség ergonómikus kivitel, könnyű használat DÍJMENTES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!

84 000 Ft 88 900 Ft

Egyszerű és nagyszerű! Az első generációs éjjellátók egyik legrégebbi, legbeváltabb darabja. Különleges, csak az Exelon családban használt elektronika Az egyik legnagyobb elismerés övezte eszköz a kategóriában DÍJMENTES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!

88 900 Ft

Új model az RT. A vad számára láthatatlan, beépített infravetővel, állítható teljesítménnyel, jól bevált alapokon. Beépített Wi-Fi Okostelefon támogatás Beépített videó recorder Kiterjesztett érzékenység Növelt üzemidő Nagy nagyítás: 6,5x! 640x480 pixel SONY CMOS érzékelő Akku töltöttség jelző Stream Vision - YouTube streaming

169 900 Ft
Showing 1 - 3 of 3 items

Fel