Távmérővel 

4 termék található.

A Zeiss Victory Diarange egy nagyteljesítményű céltávcső tudását és egy lézeres távolságmérő kifinomult technológiáját egyesíti. Meglátni, megmérni és célozni egyetlen lépésben. AJÁNDÉK ZEISS TÁVKAPCSOLÓ DÍJMENTES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!

899 000 Ft

A Zeiss házhoz megy! Akciós Victory HT modellek díjmentes házhozszállítással! A Zeiss Victory Diarange a maximalisták társa. Egy nagyteljesítményű céltávcső tudását és egy kifinomult lézeres távolságmérő technológiáját egyesíti. Meglátni, megmérni és célozni egyetlen lépésben. AJÁNDÉK ZEISS TÁVKAPCSOLÓ DÍJMENTES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!

925 000 Ft

Akciós ár, a készlet erejéig! A Zeiss Victory Diarange a maximalisták társa. Egy nagyteljesítményű céltávcső tudását és egy kifinomult lézeres távolságmérő technológiáját egyesíti. Meglátni, megmérni és célozni egyetlen lépésben. Összes ballisztikai gyűrűvel a dobozban, minden kaliberhez! A készlet erejéig!

949 000 Ft

RAKTÁRON Swarovski dS 5-25x52 P L céltávcső. START SMART. Okos céltávcső lézer távmérővel és ballisztikával. A SWAROVSKI OPTIK megcsinálta a világ legjobb távmérős céltávcsövét, fejlett ballisztikával. A mért távolság és környezeti paraméterek alapján pontosan megmutatja, hogy hová kell céloznunk. Android és Apple támogatás

1 295 000 Ft
Showing 1 - 4 of 4 items

Fel