CONTESSA 

8 termék található.

Picatinny / Weaver Rövid Fix szerelék BLASER R8 / R93 fegyverekre. A CONTESSA szerelék tökéletes és biztonságos rögzítést biztosít éjjellátó vagy hőkamera céltávcsöveknek, egyéb Picatinny vagy Weaver sínt igénylő optikáknak.

45 990 Ft

Picatinny / Weaver Hosszú Fix szerelék BLASER R8 / R93 fegyverekre. A CONTESSA szerelék tökéletes és biztonságos rögzítést biztosít éjjellátó vagy hőkamera céltávcsöveknek, egyéb Picatinny vagy Weaver sínt igénylő optikáknak.

49 900 Ft

Picatinny / Weaver Hosszú 20 MOA Fix szerelék BLASER R8 / R93 fegyverekre. A CONTESSA szerelék tökéletes és biztonságos rögzítést biztosít éjjellátó vagy hőkamera céltávcsöveknek, egyéb Picatinny vagy Weaver sínt igénylő optikáknak.

54 900 Ft

Picatinny / Weaver Hosszú Gyors oldású távcső szerelék BLASER R8 / R93 fegyverekre. A CONTESSA ALESSANDRO QR szerelékek segítségével egyetlen mozdulattal tudja a céltávcsövet a fegyverre helyezni, és a 4 db edzett acélból készült csap máris a helyére kerül, tökéletes és biztonságos rögzítést biztosítva.

94 900 Ft

Zeiss sínes (Leica, Docter) Gyors oldású távcső szerelék BLASER R8 / R93 fegyverekre. A CONTESSA ALESSANDRO QR szerelékek segítségével egyetlen mozdulattal tudja a céltávcsövet a fegyverre helyezni, és a 4 db edzett acélból készült csap máris a helyére kerül, tökéletes és biztonságos rögzítést biztosítva.

94 900 Ft

Középmagas Gyors oldású távcső szerelék BLASER R8 / R93 fegyverekre. A CONTESSA ALESSANDRO QR szerelékek segítségével egyetlen mozdulattal tudja a céltávcsövet a fegyverre helyezni, és a 4 db edzett acélból készült csap máris a helyére kerül, tökéletes és biztonságos rögzítést biztosítva.

94 900 Ft

Magas Gyors oldású távcső szerelék BLASER R8 / R93 fegyverekre. A CONTESSA ALESSANDRO QR szerelékek segítségével egyetlen mozdulattal tudja a céltávcsövet a fegyverre helyezni, és a 4 db edzett acélból készült csap máris a helyére kerül, tökéletes és biztonságos rögzítést biztosítva.

94 900 Ft

Swarovski sínes Gyors oldású távcső szerelék BLASER R8 / R93 fegyverekre. A CONTESSA ALESSANDRO QR szerelékek segítségével egyetlen mozdulattal tudja a céltávcsövet a fegyverre helyezni, és a 4 db edzett acélból készült csap máris a helyére kerül, tökéletes és biztonságos rögzítést biztosítva.

94 900 Ft
Showing 1 - 8 of 8 items

Fel