Blaser szerelék 

13 termék található.
oldalanként

Picatinny / Weaver Rövid Fix szerelék BLASER R8 / R93 fegyverekre. A CONTESSA szerelék tökéletes és biztonságos rögzítést biztosít éjjellátó vagy hőkamera céltávcsöveknek, egyéb Picatinny vagy Weaver sínt igénylő optikáknak.

45 990 Ft

Picatinny / Weaver Hosszú Fix szerelék BLASER R8 / R93 fegyverekre. A CONTESSA szerelék tökéletes és biztonságos rögzítést biztosít éjjellátó vagy hőkamera céltávcsöveknek, egyéb Picatinny vagy Weaver sínt igénylő optikáknak.

49 900 Ft

Picatinny / Weaver Hosszú 20 MOA Fix szerelék BLASER R8 / R93 fegyverekre. A CONTESSA szerelék tökéletes és biztonságos rögzítést biztosít éjjellátó vagy hőkamera céltávcsöveknek, egyéb Picatinny vagy Weaver sínt igénylő optikáknak.

54 900 Ft

Zeiss sínes (Leica, Docter) Gyors oldású távcső szerelék BLASER R8 / R93 fegyverekre. A CONTESSA ALESSANDRO QR szerelékek segítségével egyetlen mozdulattal tudja a céltávcsövet a fegyverre helyezni, és a 4 db edzett acélból készült csap máris a helyére kerül, tökéletes és biztonságos rögzítést biztosítva.

94 900 Ft

Picatinny / Weaver Hosszú Gyors oldású távcső szerelék BLASER R8 / R93 fegyverekre. A CONTESSA ALESSANDRO QR szerelékek segítségével egyetlen mozdulattal tudja a céltávcsövet a fegyverre helyezni, és a 4 db edzett acélból készült csap máris a helyére kerül, tökéletes és biztonságos rögzítést biztosítva.

94 900 Ft

Swarovski sínes Gyors oldású távcső szerelék BLASER R8 / R93 fegyverekre. A CONTESSA ALESSANDRO QR szerelékek segítségével egyetlen mozdulattal tudja a céltávcsövet a fegyverre helyezni, és a 4 db edzett acélból készült csap máris a helyére kerül, tökéletes és biztonságos rögzítést biztosítva.

94 900 Ft

Magas Gyors oldású távcső szerelék BLASER R8 / R93 fegyverekre. A CONTESSA ALESSANDRO QR szerelékek segítségével egyetlen mozdulattal tudja a céltávcsövet a fegyverre helyezni, és a 4 db edzett acélból készült csap máris a helyére kerül, tökéletes és biztonságos rögzítést biztosítva.

94 900 Ft

Középmagas Gyors oldású távcső szerelék BLASER R8 / R93 fegyverekre. A CONTESSA ALESSANDRO QR szerelékek segítségével egyetlen mozdulattal tudja a céltávcsövet a fegyverre helyezni, és a 4 db edzett acélból készült csap máris a helyére kerül, tökéletes és biztonságos rögzítést biztosítva.

94 900 Ft

30 mm Magas A Blaser nyeregszerelék segítségével egyszerűen és gyorsan cserélheti /leszerelheti céltávcsövét, ráadásul mindezt úgy, hogy közben a 0 érték változatlan marad.

119 000 Ft

30 mm Alacsony A Blaser nyeregszerelék segítségével egyszerűen és gyorsan cserélheti /leszerelheti céltávcsövét, ráadásul mindezt úgy, hogy közben a 0 érték változatlan marad.

119 000 Ft

25,4 mm (colos) Alacsony A Blaser nyeregszerelék segítségével egyszerűen és gyorsan cserélheti /leszerelheti céltávcsövét, ráadásul mindezt úgy, hogy közben a 0 érték változatlan marad.

119 000 Ft

25,4 mm (colos) Magas A Blaser nyeregszerelék segítségével egyszerűen és gyorsan cserélheti /leszerelheti céltávcsövét, ráadásul mindezt úgy, hogy közben a 0 érték változatlan marad.

119 000 Ft
Showing 1 - 12 of 13 items

Fel