NIKON 

8 termék található.

Alkategóriák

Nikon StabilEyes

Nikon StabilEyes képstabilizátoros keresőtávcső. A Nikon csúcskategóriás képstabilizátoros keresőtávcső családja. A legmagasabb képminőséget nyújtó képstabilizátoros keresőtávcsöveket igénylő vadászoknak, madarászoknak lehet jó választás.

A Nikon StabilEyes elismert képstabilizátoros keresőtávcső a vadászatban, de a madarászatban is. Kiváló madarász keresőtávcső is egyben a Nikon EDG család bármelyik tagja. A Nikon EDG keresőtávcső széria tagjai a következő képstabilizátoros keresőtávcsövekből állnak:

 • Nikon StabilEyes 12x32 képstabilizátoros keresőtávcső
 • Nikon StabilEyes 16x32 képstabilizátoros keresőtávcső
 • Nikon StabilEyes 14x40 képstabilizátoros keresőtávcső

Csökkentett rázkódás a kiemelkedő teljesítményért és stabil képért. Többrétegű bevonattal rendelkező objektív az optimális fényerőért. Fáziskorrekciós bevonattal rendelkező prizmák a nagy felbontásért. Vízálló és páramentes, tömítőgyűrűkkel és nitrogéngázzal. Ergonomikus kialakítás a kényelmes fogásért és a vezérlők könnyű eléréséhez. A Nikon exkluzív VR PAUSE gombja kényelmes betekintést biztosít pánozás, döntés vagy gyorsan mozgó témák követése közben is. A nagy betekintési távolság lehetővé teszi a szemüveg viselését.

Nikon LaserForce

Nikon LaserForce távmérős keresőtávcső. A Nikon Corporation ismert japán multinacionális vállalat, 1917-ben jött létre, az akkori három vezető cég egyesülésével. Optikai eszközök gyártására specializálódott. A Nikon elismert távcső gyártó, a NASA-nak is fejleszt.

A Nikon LaserForce a Nikon távmérős keresőtávcső családja.

 • Nikon LaserForce távmérős keresőtávcső lézer távmérővel
Nikon EDG

Nikon EDG keresőtávcső. A Nikon csúcskategóriás keresőtávcső családja. A legmagasabb képminőséget nyújtó keresőtávcsöveket igénylő vadászoknak, madarászoknak lehet jó választás.

A Nikon EDG elismert keresőtávcső a vadászatban, de a madarászatban is. Kiváló madarász keresőtávcső is egyben a Nikon EDG család bármelyik tagja. A Nikon EDG keresőtávcső széria tagjai a következő keresőtávcsövekből állnak:

 • Nikon EDG 8x32 keresőtávcső
 • Nikon EDG 10x32 keresőtávcső
 • Nikon EDG 7x42 keresőtávcső
 • Nikon EDG 8x42 keresőtávcső
 • Nikon EDG 10x42 keresőtávcső

Kategóriaelső, tetőélprizmás távcső kiváló ergonómiával, 42 mm-es objektívvel és 10-szeres nagyítással.

Nikon Monarch HG

Nikon Monarch HG keresőtávcső. Kiemelkedően tiszta képet és széles látómezőt nyújt. ED (extra alacsony színszórású) üveggel. 92%-os vagy magasabb fényáteresztési arány. A Nikon egyik felső kategóriás keresőtávcső családja. A nagyon magas képminőséget nyújtó keresőtávcsöveket igénylő vadászoknak, madarászoknak lehet jó választás.

A Nikon Monarch 7 elismert keresőtávcső a vadászatban, de a madarászatban is. Kiváló madarász keresőtávcső is egyben a Nikon Monarch 7 keresőtávcső család bármelyik tagja. A Nikon Monarch 7 keresőtávcső széria tagjai a következő keresőtávcsövekből állnak:

 • Nikon Monarch HG 8x42 keresőtávcső
 • Nikon Monarch HG 10x42 keresőtávcső

Prémium minőségű lézer távmérős keresőtávcső a Nikon szakértelmével. ED lencsék 1800 m-es távmérés Ergonomikus kialakítás

Hívjon az árért!

A MONARCH HG keresőtávcső kiemelkedően tiszta képet és széles látómezőt nyújt a vadász számára. Legyen szó a vadűzésről, madarak megfigyeléséről, mindig élvezheti széles látómezőt és a kimagasló optikai teljesítményt, valamint a lencseszélekig tartó élességet a képsík-korrekciós rendszernek és az ED (extra-alacsony szórású) üvegnek köszönhetően.

435 151 Ft 472 990 Ft -8%

A MONARCH HG keresőtávcső kiemelkedően tiszta képet és széles látómezőt nyújt a vadász számára. Legyen szó a vadűzésről, madarak megfigyeléséről, mindig élvezheti széles látómezőt és a kimagasló optikai teljesítményt, valamint a lencseszélekig tartó élességet a képsík-korrekciós rendszernek és az ED (extra-alacsony szórású) üvegnek köszönhetően.

447 111 Ft 485 990 Ft -8%

A Nikon EDG 8x32 tetőélprizmás keresőtávcső kategóriaelső, tetőélprizmás távcső kiváló ergonómiával, 32 mm-es objektívvel és 8-szoros nagyítással. A Nikon ED (extra alacsony fényszóródású) üvegelemei, dielektrikus, magas tükrözésű, többrétegű prizmabevonata és fejlett, többrétegű lencsebevonata kiemelkedő fényáteresztést és tiszta, nagy felbontású, kiváló...

739 671 Ft 803 990 Ft -8%

A Nikon EDG 7x42 tetőélprizmás keresőtávcső kategóriaelső, tetőélprizmás távcső kiváló ergonómiával, 42 mm-es objektívvel és 7-szeres nagyítással. A Nikon ED (extra alacsony fényszóródású) üvegelemei, dielektrikus, magas tükrözésű, többrétegű prizmabevonata és fejlett, többrétegű lencsebevonata kiemelkedő fényáteresztést és tiszta, nagy felbontású, kiváló...

751 631 Ft 816 990 Ft -8%

A Nikon EDG 10x32 tetőélprizmás keresőtávcső kategóriaelső, tetőélprizmás távcső kiváló ergonómiával, 32 mm-es objektívvel és 10-szeres nagyítással. A Nikon ED (extra alacsony fényszóródású) üvegelemei, dielektrikus, magas tükrözésű, többrétegű prizmabevonata és fejlett, többrétegű lencsebevonata kiemelkedő fényáteresztést és tiszta, nagy felbontású,...

758 071 Ft 823 990 Ft -8%

A Nikon EDG 8x42 tetőélprizmás keresőtávcső kategóriaelső, tetőélprizmás távcső kiváló ergonómiával, 42 mm-es objektívvel és 8-szoros nagyítással. A Nikon ED (extra alacsony fényszóródású) üvegelemei, dielektrikus, magas tükrözésű, többrétegű prizmabevonata és fejlett, többrétegű lencsebevonata kiemelkedő fényáteresztést és tiszta, nagy felbontású, kiváló...

770 951 Ft 837 990 Ft -8%

A Nikon EDG 10x42 tetőélprizmás keresőtávcső kategóriaelső, tetőélprizmás távcső kiváló ergonómiával, 42 mm-es objektívvel és 10-szeres nagyítással. A Nikon ED (extra alacsony fényszóródású) üvegelemei, dielektrikus, magas tükrözésű, többrétegű prizmabevonata és fejlett, többrétegű lencsebevonata kiemelkedő fényáteresztést és tiszta, nagy felbontású,...

792 111 Ft 860 990 Ft -8%
Showing 1 - 8 of 8 items

Fel