CÉLTÁVCSŐ 

286 termék található.

Alkategóriák

Variábel / Zoom
Céltávcső változtatható nagyítással
Fix nagyítás
Céltávcső fix nagyítással
Világítási modullal

Céltávcső világító ponttal vagy megvilágított szálkereszttel

Parallaxis állítással
Parallaxis állítással ellátott céltávcsövek. A vadásztati célú céltávcsövek esetén a parallaxis általában 100 méterre van beállítva. Tehát pontosan 100 méteren a célpont és a szálkereszt is élesen látható. Az állítási lehetőséggel ellátott távcsöveknél ez a távolság tetszés szerint állítható, a célpont távolságához igazodva a parallaxis beállítható. Így a saját szemünkhöz igazíthatjuk, hogy a célpontot és a szálkeresztet is élesen lássuk.
Távmérővel
Céltávcső távmérővel
Piros pont irányzék
Piros pont (Red dot), Holosigth
Hajtás távcső
Céltávcsövek nagy látószöggel, pirospont irányzékok hajtásra
Sportlövészet
Sportlövészet céltávcsövei
DELTA céltávcső

Delta Optical céltávcső. A Delta Optical közép és kelet Európa egyik vezető vadász céltávcső márkája. A japán gyártású Delta Titanium céltávcső család kimagasló optikai teljesítményével és barátságos árával hívja fel magára a figyelmet a középkategóriában. A Delta Optical folyamatosan fejleszti termékeit, elkötelezettek a jó minőségű vadász céltávcsövek piacán.

KAHLES céltávcső

KAHLES céltávcső. A KAHLES egyike a világ legrégebbi és kiemelkedő céltávcső gyártóinak a vadászatban. Minősége megkérdőjelezhetetlen és bár az évek során a korább versenytárs Swarovski Optik tulajdona, továbbra is a saját, elismert útját járja.

KAHLES céltávcső termékpaletta:

A jó céltávcső a vadászfegyverek elengedhetetlen tartozéka. Érdemes minél magasabb minőségű, precíz darabot választani, hiszen sokáig társunk lesz. A KAHLES termékekben nem fogunk csalódni.

LEICA céltávcső

Leica céltávcső. A Leica AG egyike a világ vezető céltávcső gyártóinak a vadászatban. A Leica céltávcső a legmagasabb optikai teljesítményt, a funkcionalitást, az innovációt egyesíti a legmodernebb tervezési elvekkel. A Leica abszolút prémium márka, rendíthetetlen elkötelezettség jellemzi a minőségi vadász céltávcsövek piacán.

LEUPOLD céltávcső

Leupold céltávcső. A Leupold & Stevens a világ legnagyobb céltávcső gyártója. A Leupold céltávcsövek legendásan strapabíróak és megbízhatóak, ezért a Leupold a céltávcsöveire élettartam garanciát nyújt. A Leupold a vadászatban is az egyike vezető céltávcső gyártó. A Leupold céltávcső a legmagasabb optikai teljesítményt, a funkcionalitást, az innovációt egyesíti a legmodernebb tervezési elvekkel. A Leupold abszolút prémium márka, rendíthetetlen elkötelezettség jellemzi a minőségi vadász céltávcsövek piacán.

MINOX céltávcső

MINOX Germany felső kategóriás céltávcsövek. A Minox a Blaser házi vadász és sport távcső márkája. Az egyik legrégebbi német távcső gyártó. A Minox keresőtávcső és Minox céltávcső elismert a vadászatban.

NIGHTFORCE céltávcső

Nightforce céltávcsövek

SIGHTMARK céltávcső

Sightmark céltávcső. A Sightmark kimagaslóan jó árával hívja fel magára a vadászok figyelmét. Masszív, funkcionális, vadász céltávcső, minden felesleges szolgáltatás vagy olyan technikai részlet nélkül, amely növelné a céltávcső árát.

Ismertebb típusai:

  • Sightmark Core HX 3-12x56 HDR
  • Sightmark Core HX 3-9x40 VHR
  • Sightmark Core HX 3-9x40 HBR
  • Sightmark Core HX 6-24x50 VHR
  • Sightmark Core HX 4-16x44 VHR

SIG SAUER céltávcső

A Sig Sauer-t 1853-ban, Svájcban alapította Friedrich Peyer im Hof, Heinrich Moser és Conrad Neher. Azóta is a kifogástalan minőségről és precizitásról híresek a termékeik.

A Sig Sauer a világ legjobb kézifegyvereit gyártja. A fegyverekre ajánlott, saját tervezésű, premium optikák a www.sigoptics.com-on érhetőek el.

SWAROVSKI céltávcső

Swarovski céltávcső. A SWAROVSKI OPTIK egyike a világ vezető céltávcső gyártóinak a vadászatban. A Swarovski céltávcső a legmagasabb optikai teljesítményt, a funkcionalitást, az innovációt egyesíti a legmodernebb tervezési elvekkel. A SWAROVSKI OPTIK abszolút prémium márka, rendíthetetlen elkötelezettség jellemzi a minőségi vadász céltávcsövek piacán.

YUKON céltávcső

Yukon céltávcső. A Yukon mindig a kimagaslóan jó árával hívja fel magára a vadásztársak figyelmét. Masszív, funkcionális, vadász céltávcső, minden felesleges szolgáltatás vagy olyan technikai részlet nélkül, amely növelné a céltávcső árát. Ráadásul a Yukon céltávcsövek objektívjeit úgy alakították ki, hogy a megerősített tubus lehetővé teszi akár nagyobb tömegű éjjellátó és hőkamera céltávcső előtétek használatát.

ZEISS céltávcső

ZEISS céltávcső. A CARL ZEISS egyike a világ legrégebbi céltávcső gyártóinak a vadászatban. A Zeiss céltávcsövek megbízható optikai teljesítményt nyújtanak. A Zeiss ismert prémium márka, rendíthetetlen elkötelezettség jellemzi a minőségi vadász céltávcsövek piacán.

oldalanként

A Leica több éves munkával fejlesztette ki az új ER sorozatot. A távcső szinte minden részletében felfedezhető az átgondoltság, a profizmus. Legfőbb erénye a kiváló, Leica-hoz méltó optikai teljesítmény és a biztonságos, 95 mm-es betekintési távolság. Így a nagy kaliber sem probléma. Circle Plex szálkereszttel Parallaxis állítással Érdeklődjön a termék...

A Leica több éves munkával fejlesztette ki az új ER sorozatot. A távcső szinte minden részletében felfedezhető az átgondoltság, a profizmus. Legfőbb erénye a kiváló, Leica-hoz méltó optikai teljesítmény és a biztonságos, 95 mm-es betekintési távolság. Így a nagy kaliber sem probléma. Német 4A szálkereszttel Parallaxis állítással Érdeklődjön a termék...

A Leica több éves munkával fejlesztette ki az új ER sorozatot. A távcső szinte minden részletében felfedezhető az átgondoltság, a profizmus. Legfőbb erénye a kiváló, Leica-hoz méltó optikai teljesítmény és a biztonságos, 95 mm-es betekintési távolság. Így a nagy kaliber sem probléma. LE-TAC szálkereszttel Parallaxis állítással Érdeklődjön a termék...

A Leica több éves munkával fejlesztette ki az új ER sorozatot. A távcső szinte minden részletében felfedezhető az átgondoltság, a profizmus. Legfőbb erénye a kiváló, Leica-hoz méltó optikai teljesítmény és a biztonságos, 95 mm-es betekintési távolság. Így a nagy kaliber sem probléma. Plex szálkereszttel Parallaxis állítással Érdeklődjön a termék...

A Leica több éves munkával fejlesztette ki az új ER sorozatot. A távcső szinte minden részletében felfedezhető az átgondoltság, a profizmus. Legfőbb erénye a kiváló, Leica-hoz méltó optikai teljesítmény és a biztonságos, 95 mm-es betekintési távolság. Így a nagy kaliber sem probléma. Német 4A szálkereszttel Parallaxis állítással Érdeklődjön a termék...

A Leica több éves munkával fejlesztette ki az új ER sorozatot. A távcső szinte minden részletében felfedezhető az átgondoltság, a profizmus. Legfőbb erénye a kiváló, Leica-hoz méltó optikai teljesítmény és a biztonságos, 95 mm-es betekintési távolság. Így a nagy kaliber sem probléma. Plex szálkereszttel Parallaxis állítással Érdeklődjön a termék...

A Leica több éves munkával fejlesztette ki az új ER sorozatot. A távcső szinte minden részletében felfedezhető az átgondoltság, a profizmus. Legfőbb erénye a kiváló, Leica-hoz méltó optikai teljesítmény és a biztonságos, 95 mm-es betekintési távolság. Így a nagy kaliber sem probléma. LE-TAC szálkereszttel Érdeklődjön a termék elérhetőségéről!

Precíz, komoly mechanika, .50-es kaliberekre is Vadászatra, távoli lövésekhez Sportlövészetre Rendőrségi, katonai felhasználásra Akár .50-es kaliberre DÍJMENTES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!

Hívjon az árért!

A Leica több éves munkával fejlesztette ki az új ER sorozatot. A távcső szinte minden részletében felfedezhető az átgondoltság, a profizmus. Legfőbb erénye a kiváló, Leica-hoz méltó optikai teljesítmény és a biztonságos, 95 mm-es betekintési távolság. Így a nagy kaliber sem probléma. Német 4A szálkereszttel Érdeklődjön a termék elérhetőségéről!

A Leica több éves munkával fejlesztette ki az új ER sorozatot. A távcső szinte minden részletében felfedezhető az átgondoltság, a profizmus. Legfőbb erénye a kiváló, Leica-hoz méltó optikai teljesítmény és a biztonságos, 95 mm-es betekintési távolság. Így a nagy kaliber sem probléma. Plex szálkereszttel Érdeklődjön a termék elérhetőségéről!

A Leica több éves munkával fejlesztette ki az új ER sorozatot. A távcső szinte minden részletében felfedezhető az átgondoltság, a profizmus. Legfőbb erénye a kiváló, Leica-hoz méltó optikai teljesítmény és a biztonságos, 95 mm-es betekintési távolság. Így a nagy kaliber sem probléma. Circle Plex szálkereszttel Érdeklődjön a termék elérhetőségéről!

Precíz, komoly mechanika, .50-es kaliberekre is Vadászatra Sportlövészetre Rendőrségi, katonai felhasználásra DÍJMENTES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!

Hívjon az árért!
Showing 1 - 12 of 286 items

Fel