INFRAVETŐ 

25 termék található.

Alkategóriák

Armasight infravető

Armasight USA infravetők. Infravető segítségével az éjjellátók hatékonyságát növelni tudjuk.

ATN Corp. infravető

ATN Corp. USA infravetők. Infravető segítségével az éjjellátók hatékonyságát növelni tudjuk.

Dipol infravető

Dipol orosz infravetők. Az egyik legelterjedtebb, legmegbízhatóbb márka. Dipol infravető segítségével az éjjellátók hatékonyságát növelni tudjuk.

LASERLUCHS infravető

LASERLUCHS német infravetők. Az infravetők csúcsmárkája, mind minőségben, mind teljesítményben. Kompromisszumok nélkül! Infravető segítségével az éjjellátók hatékonyságát növelni tudjuk. A vad számára láthatatlan tartományban is elérhető.

Pulsar infravető

Pulsar fehérorosz infravetők. Megbízható, kedvező árú, középkategória. Pulsar infravető segítségével az éjjellátók hatékonyságát növelni tudjuk. A vad számára láthatatlan tartományban is elérhető.

Yukon infravető

A Yukon éjjellátó a  közép kategória egyik erős szereplője. Sajátos, ragasztott műanyag technológiájuk különbözteti meg őket a többi gyártótól. Yukon infravető segítségével az éjjellátók hatékonyságát növelni tudjuk.. A vad számára láthatatlan tartományban is elérhető.

Tartozékok infravetőkhöz

Infravető tartozékok. Infravetők segítségével az éjjellátók hatékonyságát nagymértékben növelni tudjuk. Legnépszerűbb infravetők a Pulsar 808, Pulsar 808S, Pulsar 915, Pulsar 940, Dipol 810, Dipol 850 és természetesen a Laserluchs infravetők.

Infravető szerelék

Szerelékek infravetőkhöz. Infravetők segítségével az éjjellátók hatékonyságát nagymértékben növelni tudjuk. Legnépszerűbb infravetők a Pulsar 808, Pulsar 808S, Pulsar 915, Pulsar 940, Dipol 810, Dipol 850 és természetesen a Laserluchs infravetők. A Laserluchs infravetői jelenleg a világ legjobbjai közé tartoznak. Nagyon ajánlott márka!

oldalanként

KIFUTOTT TERMÉK! NEM KAPHATÓ! Homogén, határozott képet adó infralézer, kb. 300m hatótávolsággal. állítható fényerő 100-250mW fókuszálható kompakt szinte bármely éjjellátóra felszerelhető  

Hívjon az árért!

Védőkupakok LASERLUCHS infralézer fényvetőkhöz 2 db-os védőkészlet

12 990 Ft

Szerelék LASERLUCHS infralézer fényvetőkhöz. 25,4mm-es ("colos") szerelék

15 500 Ft

Szerelék LASERLUCHS infralézer fényvetőkhöz. 30mm-es szerelék

18 900 Ft

nagy teljesítményű fókuszálható szabályozható fényerejű A Pulsar 805 IR fényvető az egyik legalkalmasabb eszköz arra, hogy éjjellátójával még messzebre lásson, kompakt, nagy fényerejű.

27 000 Ft

A Yukon-805 a Yukon egyik új infravetője vadászok számára. A Yukon 805 fényvető az egyik legalkalmasabb eszköz arra, hogy éjjellátójával még messzebbre lásson. Kompakt, nagy fényerejű. Nagy teljesítményű Yukon infravető Fókuszálható a fénye Szabályozható a fényerő

28 900 Ft

Dipol lengőkapcsoló 810-es, 850-es és LED infravetők kapcsolásához

29 000 Ft

A Yukon-940 a Yukon egyik új infravetője vadászok számára. A Yukon-940 fényvető az egyik legalkalmasabb eszköz arra, hogy éjjellátójával még messzebbre lásson. Kompakt, nagy fényerejű. A láthatatlan, 940 nanométeres tartományban üzemel Nagy teljesítményű Yukon infravető Fókuszálható a fénye Szabályozható a fényerő

29 990 Ft

A láthatatlan, 940nm-es tartományban sugároz! szabályozható fényerejű fókuszálható kompakt Hummámhossz 940 nm (Nem mindegyik éjjellátó látja!) A Pulsar 940 IR fényvető Erős, kompakt és megsokszorozza éjjellátójának hatékonyságát. INGYENES ÉRTÉKPOSTA

32 000 Ft

A Yukon L-780 a Yukon egyik új infralézere vadászok számára. Nagy teljesítményű Yukon infralézer, fókuszálható a fénnyel és szabályozható a fényerővel. Minden éjjellátó nagyon jól látja!

36 990 Ft 37 490 Ft

Hálózati adapter LASERLUCHS infralézer fényvetőkhöz Folyamatos használathoz 230V hálózati felszültséghez

39 900 Ft

Dimmer LASERLUCHS infralézer fényvetőkhöz. Fokozatmentes szabályozás Microprocesszoros vezérlés Üzemmód kijelzése Minden LASERLUCHS fényvetővel kompatibilis

39 900 Ft
Showing 1 - 12 of 25 items

Fel