Gyártók szerinti listázás Leupold

A Leupold a világ egyik vezető optikai gyártója, több mint 100 éve. A Leupold & Stevens a világ legnagyobb céltávcső gyártója.

A Leupold & Stevens a világ legnagyobb céltávcső gyártója. A Leupold céltávcsövek legendásan strapabíróak és megbízhatóak, ezért a Leupold a céltávcsöveire élettartam garanciát nyújt. A Leupold a vadászatban is az egyike vezető céltávcső gyártó. A Leupold céltávcső a legmagasabb optikai teljesítményt, a funkcionalitást, az innovációt egyesíti a legmodernebb tervezési elvekkel. A Leupold abszolút prémium márka, rendíthetetlen elkötelezettség jellemzi a minőségi vadász céltávcsövek piacán.

Több
oldalanként

KIFUTOTT TERMÉK Prémium optika, a világ legnagyobb gyártójától, a megszokott csúcsminőségben! Szürkületben veri a középkategória 56-os távcsöveit. Német 4A megvilágított irányzójel (mint a duplex + a széleken vastag) Nyomógombbal szabályozható megvilágítás, 8 fokozat Automatikus kikapcsolás Mozgásérzékelő bekapcsolás ÉLETTARTAM GARANCIA! Sosem használt,...

Hagyja, hogy a természet elvarázsolja! Prémium optika 15-40x nagyítás Masszív, pára-, és vízálló építés Precíz élességállítás Könnyű: 1 kg Élettartam garancia!

Egyszerű, megbízható, jó minőségű távmérő, alapfunkciókkal. 6x nagyítás 500-600m mérési távolság Fully Multicoated lencsék Gyors fókusz

A LEUPOLD RX-850iTBR  egy kompakt lézeres távolságmérő, beépített ballisztikai kalkulátorral. Kategóriájában az egyik legkompaktabb eszköz, mivel a hossza kisebb mint 10 cm, ezért agy átlagos ingzsebben is elfér.

94 900 Ft

Az új Leupold Vendetta íjra rögzíthető távolságmérő forradalmasítja az íjjal történő vadászatot. A csigás íjak megjelenés óta nem volt ekkora áttörés az íj vadászatban. DÍJMENTES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!

AKCIÓS ÁR + AJÁNDÉK LED ZSIGERELŐ LÁMPA! Kiváló lencsetagok, tökéletes kép Élvonalbeli lézer és feldolgozó processzor gyors és pontos távolságmérés OLED kijelző, több, választható szálkereszt! Kategóriájában az RX-1000 Kompakt család tagjai messze a legtöbbet nyújtják szolgáltatásokban és minőségbe!

A LEUPOLD RX-1200i  egy kompakt lézeres távolságmérő, beépített ballisztikai kalkulátorral.Kategóriájában az egyik legkompaktabb eszköz, mivel a hossza kisebb mint 10 cm, ezért agy átlagos ingzsebben is elfér.

131 900 Ft

AKCIÓS ÁR + AJÁNDÉK LED ZSIGERELŐ LÁMPA! TBR - True Ballistic Ranging Kiváló lencsetagok, tökéletes kép Élvonalbeli lézer és feldolgozó processzor gyors és pontos távolságmérés OLED kijelző, több, választható szálkereszt! Kategóriájában az RX-1000 Kompakt család tagjai messze a legtöbbet nyújtják szolgáltatásokban és minőségbe!

AKCIÓS ÁR + AJÁNDÉK LED ZSIGERELŐ LÁMPA! TBR - True Ballistic Ranging Kiváló lencsetagok, tökéletes kép Élvonalbeli lézer és feldolgozó processzor gyors és pontos távolságmérés OLED kijelző, több, választható szálkereszt! Kategóriájában az RX-1000 Kompakt család tagjai messze a legtöbbet nyújtják szolgáltatásokban és minőségbe!

A Leupold Golden Ring spektívek teherbíróak, vízállóak és könnyűek. Mindezek mellett kiváló optikai teljesítmény nyújtanak a vadászterületen vagy lőtéren. A Leupold GR 10-20x40 egy kicsi és kezes, kompakt spektív, amit bárhová könnyedén magunkkal vihetünk és bármikor jól jöhet. Szénszálas váz Multicoat bevonatok 100% pára és vízálló Nitrogén töltés...

149 900 Ft 169 600 Ft

A Leupold Golden Ring spektívek teherbíróak, vízállóak és könnyűek. Mindezek mellett kiváló optikai teljesítmény nyújtanak a vadászterületen vagy lőtéren. A Leupold GR 15-30x50 egy kicsi és kezes, kompakt spektív, amit bárhová könnyedén magunkkal vihetünk és bármikor jól jöhet. Szénszálas váz Multicoat bevonatok 100% pára és vízálló Nitrogén töltés...

179 900 Ft 189 900 Ft

LEUPOLD VX•R FIREDOT CÉLTÁVCSÖVEK Megvilágított irányzójelek (FireDot - mint német 4-es, Duplex) Nyomógombbal szabályozható megvilágítás erősség (8 fokozat) Automatikus kikapcsolás Mozgásérzékelő bekapcsolás Élettartam garancia!

199 000 Ft
Showing 1 - 12 of 56 items

Fel