Gyártók szerinti listázás Leupold

A Leupold a világ egyik vezető optikai gyártója, több mint 100 éve. A Leupold & Stevens a világ legnagyobb céltávcső gyártója.

A Leupold & Stevens a világ legnagyobb céltávcső gyártója. A Leupold céltávcsövek legendásan strapabíróak és megbízhatóak, ezért a Leupold a céltávcsöveire élettartam garanciát nyújt. A Leupold a vadászatban is az egyike vezető céltávcső gyártó. A Leupold céltávcső a legmagasabb optikai teljesítményt, a funkcionalitást, az innovációt egyesíti a legmodernebb tervezési elvekkel. A Leupold abszolút prémium márka, rendíthetetlen elkötelezettség jellemzi a minőségi vadász céltávcsövek piacán.

Több
oldalanként

Hagyja, hogy a természet elvarázsolja! Prémium optika 15-40x nagyítás Masszív, pára-, és vízálló építés Precíz élességállítás Könnyű: 1 kg Élettartam garancia!

Egyszerű, megbízható, jó minőségű távmérő, alapfunkciókkal. 6x nagyítás 500-600m mérési távolság Fully Multicoated lencsék Gyors fókusz

Az új Leupold Vendetta íjra rögzíthető távolságmérő forradalmasítja az íjjal történő vadászatot. A csigás íjak megjelenés óta nem volt ekkora áttörés az íj vadászatban. DÍJMENTES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!

AKCIÓS ÁR + AJÁNDÉK LED ZSIGERELŐ LÁMPA! Kiváló lencsetagok, tökéletes kép Élvonalbeli lézer és feldolgozó processzor gyors és pontos távolságmérés OLED kijelző, több, választható szálkereszt! Kategóriájában az RX-1000 Kompakt család tagjai messze a legtöbbet nyújtják szolgáltatásokban és minőségbe!

AKCIÓS ÁR + AJÁNDÉK LED ZSIGERELŐ LÁMPA! TBR - True Ballistic Ranging Kiváló lencsetagok, tökéletes kép Élvonalbeli lézer és feldolgozó processzor gyors és pontos távolságmérés OLED kijelző, több, választható szálkereszt! Kategóriájában az RX-1000 Kompakt család tagjai messze a legtöbbet nyújtják szolgáltatásokban és minőségbe!

AKCIÓS ÁR + AJÁNDÉK LED ZSIGERELŐ LÁMPA! TBR - True Ballistic Ranging Kiváló lencsetagok, tökéletes kép Élvonalbeli lézer és feldolgozó processzor gyors és pontos távolságmérés OLED kijelző, több, választható szálkereszt! Kategóriájában az RX-1000 Kompakt család tagjai messze a legtöbbet nyújtják szolgáltatásokban és minőségbe!

A Leupold Golden Ring spektívek teherbíróak, vízállóak és könnyűek. Mindezek mellett kiváló optikai teljesítmény nyújtanak a vadászterületen vagy lőtéren. A Leupold GR 10-20x40 egy kicsi és kezes, kompakt spektív, amit bárhová könnyedén magunkkal vihetünk és bármikor jól jöhet. Szénszálas váz Multicoat bevonatok 100% pára és vízálló Nitrogén töltés...

149 900 Ft 169 600 Ft

LEUPOLD VX•R FIREDOT CÉLTÁVCSÖVEK Megvilágított irányzójelek (FireDot - mint német 4-es, Duplex) Nyomógombbal szabályozható megvilágítás erősség (8 fokozat) Automatikus kikapcsolás Mozgásérzékelő bekapcsolás Élettartam garancia!

159 980 Ft

A Leupold Golden Ring spektívek teherbíróak, vízállóak és könnyűek. Mindezek mellett kiváló optikai teljesítmény nyújtanak a vadászterületen vagy lőtéren. A Leupold GR 15-30x50 egy kicsi és kezes, kompakt spektív, amit bárhová könnyedén magunkkal vihetünk és bármikor jól jöhet. Szénszálas váz Multicoat bevonatok 100% pára és vízálló Nitrogén töltés...

179 900 Ft 189 900 Ft

FireDot 4 (German 4) szálkereszt Világítópont Nyomógombbal szabályozható megvilágítás erősség (8 fokozat) Automatikus kikapcsolás Mozgásérzékelő bekapcsolás Élettartam garancia!

199 000 Ft 229 000 Ft

Circle FireDot szálkereszt Világítópont Nyomógombbal szabályozható megvilágítás erősség (8 fokozat) Automatikus kikapcsolás Mozgásérzékelő bekapcsolás Élettartam garancia!

235 000 Ft

FireDot Duplex szálkereszt Világítópont Nyomógombbal szabályozható megvilágítás erősség (8 fokozat) Automatikus kikapcsolás Mozgásérzékelő bekapcsolás Élettartam garancia!

235 000 Ft
Showing 1 - 12 of 53 items

Fel