UOVision GSM csapda működésjelző

UO-UOV600

Új termék

Az UOVision Live Trap Alarm csapda működésjelző a nap 24 órájában figyeli csapdánkat. Nem kell minden nap ellenőrizni a csapdát, nem hagyunk minden nap szagot magunk után.

  • azonnal értesít a csapda működéséről
  • időt és pénzt spórol meg
  • szagmentes csapda üzemeltetés
  • mágneses húzózsinór
  • SMS riasztás
  • biztonságtechnikai célokra is alkalmas

40 195 Ft

Időt és üzemanyagot lehet megspórolni azzal, hogy nem kell kimenni a helyszínre minden nap, csak akkor, ha a csapda fogott valamit.
A legtöbb önzáródó csapdával kompatibilis. Egy húzózsinórt kell a csapda ajtajához erősíteni, aminek a másik vége egy mágneses korongban végződik. A mágneses korongot kell a riasztó egységre tapasztani. A csapda ajtajának lecsukódása megrántja a húzózsinórt, ami magával rántja a mágnest. A mágnes eltávolítása aktiválja a riasztó egységet, ami SMS riasztást küld a felhasználó telefonjára. Két különböző méretű mágneskorong tartozik a készülékhez, hogy kényelmesen használható legyen a kisebb és nagyobb csapdákkal is. Öt különböző telefonszámra küldhető riasztás.
A készülék beállítható úgy, hogy napi riportban tájékoztassa a felhasználót a készülék állapotáról (térerő, akkuállapot). Beállítható, hogy bizonyos időközönként SMS, vagy egy rövid telefonhívás (díjmentes) segítségével tájékoztassa a felhasználót, hogy a készülék működik, minden rendben van.
A riasztást követően a készülék felhívásával meg lehet hallgatni, hogy a milyen hangok jönnek a csapda felől, így akár távolról is beazonosítható a csapdába esett állat.
Áramfelvétele rendkívül csekély, használattól függően akár egy fél évig is működik. 4db AA elemmel, vagy akkumulátorral és mikro SIM kártyával működik. A készülék mobil telefonos applikáció segítségével is vezérelhető.
Biztonságitechnikai célkora is alkalmazható. A húzózsinóron kívül egy átlátszó 2 méter hosszú damilt is adnak a készülékhez. A damil segítségével például egy ajtó, kertkapu, vagy ablak nyitása is megfigyelhető.
A készülékház hátulján állványcsavar menet, heveder bújtató és 10mm-es kábelzár bújtató fül is található. Teljes mértékben időjárásálló.

Cikkszám: UOV600
SIM szabvány: mikro SIM
Energiaellátás: 4db AA elem/akku
Védelem: IP56
Súly: 175gramm
Méret: 9cmx11cmx5cm
Működési / tárolási hőmérséklet: -25°C - +60°C
Tartozékok: antenna, 2db mágneskorong, 2m-es nylon zsínor, 2m-es átlátszó damil, rögzítő heveder, rögzítő lemez
Jótállás: 1év

Kapcsolódó termékek

Álmos, fáradt vadásztársak legjobb barátja lehet a Caliber Hunting vezeték nélküli vadjelző! Lesvadászat praktikus kelléke, hogy ne maradjunk le egy, jó kanról sem, de a kiszemelt váltón is jó szolgálatot tehet! Egy érzékelős verzió Maximum 100m hatótáv Hangjelzés a tartozék füllhallgatóban Egyszerű rögzítés

14 900 Ft

2 db érzékelővel! Álmos, fáradt vadásztársak legjobb barátja lehet a Caliber Hunting vezeték nélküli vadjelző! Lesvadászat praktikus kelléke, hogy ne maradjunk le egy, jó kanról sem, de a kiszemelt váltón is jó szolgálatot tehet! Két érzékelős verzió Maximum 100m hatótáv Hangjelzés a tartozék füllhallgatóban Rezgéssel is képes jelezni Egyszerű rögzítés

19 900 Ft

Fel