Pulsar Trail XP50 hőkamera céltávcső, beépített távmérővel

PUL-XP50-76519

Új termék

HAMAROSAN RENDELHETŐ!

Beépített távolságmérő - 1800 méteres hatótáv!
640 x 480-as képfelbontás - AMOLED KIJELZŐ
50 Hz-es képfrissítési sebesség
8x-os nagyítási tartomány
Integrált giroszkóp és dölésszögmérő
Vízálló (IPX7)
Beépített fotó és videórögzítő
Online lehetőségek - Stream és továbbítás

PULSAR TRAIL XP50 VIDEÓ

Built-in rangefinder (Trail LRF) Beépített távolságmérő
A pontos célzással és a precíz lövéssel tartozunk a vadnak. The Trail LRF beépített lézeres távolságmérője ebben lesz a segítségedre 1800 méteres hatótávolságával

 

(Trail) High resolution 640x480 Nagy képernyőfelbontás 640x480 (pixel)
A Pulsar Trail XP50 egy hűtés nélküli mikrobolométer-mátrix-al képes a 640x480 pixel minőségű képalkotásra

(Trail) The best image definition A legjobb képekért!
Az XP50 hűtőbordáinak köszönhetően hatékonyan állítja meg az eszköz által kibocsátott hőt, valamint jelentős zajcsökkentést is elér a tervezése különösen a kalibrációk között.

 

(Trail) Variable magnification Variálható nagyítási fokozatok
A Pulsar Trail XP50 1,6x-os optikai és maximum akár 8x-os digitális nagyításra képes. A digitális nagyítás 3 különböző fokozatú (2x, 4x, 8x) ezáltal a szükséges helyzetnek megfelelő képet alkothatunk.

(Trail) High image frequency Magas képfrissítési frekvencia
A magas, 50HZ-es képfrissítési sebesség segítségedre lesz a kényelmes, dinamikus megfigyeléshez, célzáshoz a hirtelen helyzetekben is.

 

(Trail) Detection distance up to 1800 m Tudd a sötétben is, hogy mi van körülötted! 1800 méteres érzékelési távolság! 

(Trail) High recoil resistance rating Nagyobb kaliberre is! 7000 joule
A Digisight Ultra N455 éjjellátő céltávcső magas ütésellenállással rendelkezik, ez nagyobb kaliberű vadászfegyverek használatát is lehetővé teszi. 9.3х64, .30-06, .300, .375. stb., valamint a smooth-bore és az airsoft fegyvereket.

 

(Trail) 3 Zeroing Profiles / 15 Distances 3 egyedi elmenthető nullázási profil 5 különböző távolsághoz / Ez összesen 15 különböző távolsági beállítás
Mentsd el a lőfegyver és/vagy lőszer szerint nullázási profilokat (akár különböző szálkereszttel), öt különböző távolsággal.

 

(Trail) 10 Electronic reticles 10 különböző szálkereszt
A digitálisan megjelenített szálkeresztek széles skálája biztosítja a gyors és hatékony célmegjelölést. Válaszd ki, a számodra legjobb beállításokat!

 

(Trail) Picture-in-Picture mode Kép a Képben Mód
A Kép a képben (picture in picture) mód a célzás pontosságát segíti. A képernyő felső részén kinagyítva nézhetjük a szálkereszt szűk területét. A kép a képben funkció a kijelző mindössze 10 száazlékát foglalje el, így zavartalanul nyújt óriási segítséget a vadásznak.

(Trail) Built-in video recording Built-in video recording
Pulsar Trail XP50 hőkamera céltávcső  kép és videórögzítésre is alkalmas. A vadász a rögzített képeket, videókat a belső memóriába, laptopra, vagy mobileszközre is továbbíthatja, akár vezeték nélkül is (WI-FI).

 

(Trail) Mobile-friendly (iOS, Android) with remote control and live internet streaming Élőben a neten célzás közben! Az Trail XP 50 igazi Mobilbarát  (iOS, Android)
Ahogy azt a Pulsar esetében a vadászok megszokhatták, az eszköz Android és IOS okoseszközökkel kapcsolhatók össze, amelyben a Pulsar Stream Vision applikációja segít. Valós idejű felvételek készítése és élő streamelése? Nem gond! Távirányítás? Nem gond! A Trail XP50 igazi mobil és vadászbarát

 

(Trail) Built-in accelerometer / gyroscope Built-in accelerometer / gyroscope
A beépített gyorsulásmérő és giroszkóp tovább javítja a pontosságot. A céltávcső ha nincs használatban automatikus kikapcsolási, készenléti üzemmódba állítható.

 

(Trail) Quick-change B-Pack power units Quick-change B-Pack tápegység
Az XP50 Trail-t B-Pack tápegységgel látták el a Pulsarnál, amely gyorsan le-és felszerelhető és az újratölthető. IPS5, 5,2 Ah teljesítményű akkumulátort tartalmaz, amelyet 8 óra üzemidőt képes biztosítani. Szükség esetén használhatjuk a kétszeres teljesítményre képes IPS10 akkumulátorokat, amellyel 16 órát „leskelődhetünk”.

(Trail) Fully waterproof Vízhatlanság! (IPX7)
A Pulsar Trail XP50 teljes mértékben vízálló, IPX7 minősítéssel rendelkezik (IPX7 – 30 percig 1 méteres mélységben maradandó károsodás nélkül is kibírja a céltávcső). Az hőkamera céltávcső bármilyen esőzés esetén működőképes, rövidtávon vízbe is kerülhet. (IEC 60529).

 

(Trail) Wide range of operating temperatures Lehet fagy, lehet forróság! széles hőmérséklettartományban működőképes (-25° to +50°C)
Az extrém alacsony hőmérsékleten való működést a fagyálló AMOLED kijelzőnek képes biztosítani.

(Trail) Fully-functional wireless control Mindenre kiterjedő vezeték nélküli távirányítás
Az ergonómikus és könnyen kezelhető a Trail XP50 távirányítója. Kézreálló és logikus felépítés, mindez a vadászok kényelméért.

 

(Trail) Display-off mode Display-off mód, a takarékosság és a zavartalanság jegyében
Inaktív periódus esetén az eszköz lekapcsolja a kijelző fényét, minden más funkció szüneteltetése nélkül. Az újraindítás ebben az esetben villámgyors, nem maradunk le semmiről!

 

(Trail) User-friendly interface Felhasználóbarát irányítás -
A Trail kiváló kezelhetőséggel rendelkezik. A felhasználói visszajelzések alapján az eddigi legbarátságosabb felületet sikerült a Pulsar csapatának összehoznia. A belső menüpontok és opciók akár célzás közben is elérhetők, így bármikor változtathatunk a beállításainkon anélkül, hogy célt veszítenénk!

 

(Trail) Updatable software Naprakész szoftverek – Folyamatos frissítések
A Stream Vision alkalmazásnak köszönhetően mind az iOS, mind pedig az Android frissítések elérhetők a vadászok számára, így a Pulsar XP50 Trail mindig naprakész marad!

Szenzor hűtetlen mikrobolométer 640x480, 50Hz, Pixel méret 17µm
Energiaellátás IPS5 akkumulátor
Csatlakozók micro-USB
Betekintési távolság 50mm
Digitális zoom 2x, 4x, 8x
Dioptria kompenzáció +-4dpt
Képfrissítés 50Hz
Látómező 21,8m 100m-en
Legkisebb fókusztávolság 5m
Legkisebb nagyítás 1.6x
Legnagyobb nagyítás 12.8x
Lövésállóság 6000Joule
Tömeg 620g
Színe fekete
Üzemidő 8 óra
Világítópont opciók van
Vízállóság IPX7
Méretek 292x72x76mm
Tartozékok IPS5 akkumulátor

Kapcsolódó termékek

A Pulsar új fejlesztésű hőkamera céltávcső családja a Trail. Cserélhető akkumulátorral, beépített videó felvevő 8 Gb memóriával, iOS és Android támogatással, frissíthető szoftverrel. Szerelék nélkül F38 / 1.2 objekív 640x480 pixel érzékelő 1350m detektálás 1,2-9,6 x nagyítás 3 nullázás menthető, 3 fegyverre Weaver szerelék 10 beépített szálkereszt PULSAR...

1 289 000 Ft

A Pulsar új fejlesztésű hőkamera céltávcső családja a Trail. Cserélhető akkumulátorral, beépített videó felvevő 8 Gb memóriával, iOS és Android támogatással, frissíthető szoftverrel. Szerelék nélkül F50 / 1.2 objekív 640x480 pixel érzékelő 1800m detektálás 1,6-12,8 x nagyítás 3 nullázás menthető, 3 fegyverre Weaver szerelék 10 beépített szálkereszt...

1 409 000 Ft

Fel