Sig Sauer Kilo 2400 BDX 7x25 távolságmérő

SIG-KIL-2400-BDX

Új termék

A távolságmérők táborának elit tagja - SIG SAUER KILO 2400 BDX 7x25! 

* "BDX" ballisztikai adatcsere a Sig Sauer céltávcsövekkel
* Akár 2195 méter távolságmérés
* Dőlésszög mérés
* Egyenesnek megfelelő távolság jelzése
* Szken üzemmód
* OLED kijelző
* Egykezes használat
* "Last" üzemmód eső, vagy sűrű növényzet esetére

BALLISTIC DATA XCHANGE  "BDX" - VIDEÓ

329 900 Ft

A távolságmérők táborának elit tagja, a Sig Sauer KILO2400 BDX!

A Ballistic Data Xchange technológiának köszönhetően bluetooth kapcsolattal kompatibilis a Sig Sauer távcsövekkel. A Sig Sauer Sierra 3 BDX céltávcsővel például tökéletes kombinációt alkothat.

A kapcsolatnak köszönhetően a ballisztikai kalkulátor kommunikál a céltávcsővel, adatokat küld a távcső szálkeresztjének. Így garantáltan megbízható, precíz információkhoz juthatunk.

 A BDX applikációval is rendelkezik (IOS, Android).

Az alacsony energia felhasználású Bluetooth 4.0 25 egyedi ballisztikai profilt képes szinkronizálni a távolságmérő és a céltávcső között.

Revolutionary LightWave DSP™ forradalmi mérési technológiájának köszönhető a gyorsabb és nagyobb távolságon megbízható mérés.

A Hyperscan technológiának köszönhetően szken üzemmódban 1 másodperc alatt 4 mérésre képes.

A beépített dőlésszögmérő AMR™ (Angle Modified Range) által mért értékek alapján megmutatja a ferde szögben történő lövések esetén a vízszintesnek megfelelő távolságot, vagy a dőlésszöget.

RangeLock™ funkció, mely különböző távolságokra történő pásztázáskor megjeleníti a legutóbb mért távolságot.

"Best" ("legjobb mérése") és "Last" ("legtávolabb lévő tárgy mérése") üzemmódok közti választás lehetősége segíti a felhasználót a pontosabb mérésben, ha esik az eső, vagy sűrű a növényzet.

A betekintési távolság a kitekerhető szemkagyló segítségével állítható. A kompakt polimer ház és a kétgombos kezelőfelület teszi ergonomikussá és egyszerűen használhatóvá a készüléket.

Egy átlátszó OLED kijelző mutatja a mért adatokat. SpectraCoat™ fényvisszaverődés gátló bevonat biztosítja a kiváló fényáteresztő képességet és optikai minőséget.

Rendkívül szép rajzolatú OLED kijelzője kisebb, kivételesen precíz szálkereszttel, mely ballisztikai információkkal szolgál és tájékoztat a megfelelő fölé tartásról. A piacon egyedülállóan alkalmazkodik fényerejével a legfényesebb körülményekhez is, és kevés fény mellett sem megterhelő a szemnek.

Lumatic™ Display rendszerű kijelzője automatikusan a környezeti fényhez kalibrálja a fényerőt.

Kompakt, pehelysúlyú magnézium váz távcső stílusú lencse kupakkal és dioptria állítóval.

 

Távolságok – (forrás: www.sigsauer.com )

  •          Tükröződő – visszatükröződő tárgyak esetén körülbelül 3108 méter – (3400 yard)
  •          Fák esetében – körülbelül 1463 méter – (1600 yard)
  •          Szarvas, őz esetében -  1280 méter – (1400 yard)

Kapcsolódó termékek

Az egyik legjobb optikájú, rendkívül masszív, jól védett, jó fogású házban érkező távmérő, alapvetően katonai felhasználásra tervezve. Vadászatra több, mint jó! Nagyon ajánlott! Extrém pontos távolságmérés Másodpercenként 4X HyperScan Tükröződő tárgyak 3100 méterig Fák 1370 méterig Szarvasok 1100 méterig SIG SAUER KILO2000 VIDEO

199 000 Ft

* MÉRÉS AKÁR 3100 MÉTER TÁVOLSÁGRA* MIL SKÁLA* HYPERSCAN TECHNOLÓGIA - 1 MÁSODPERC ALATT 4 MÉRÉS* DŐLÉSSZÖG MÉRÉS* EGYENESNEK MEGFELELŐ TÁVOLSÁG JELZÉSE* OLED KIJELZŐ* EGYKEZES HASZNÁLAT* "LAST" ÜZEMMÓD ESŐ, VAGY SŰRŰ NÖVÉNYZET ESETÉRE Sig Sauer Kilo 2200 7x25 VIDEO

199 900 Ft

Fel